با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
آرد بلغور 1/5 فنجان ( ايرميك يا همان آرد سمولیناس )
آرد 1/5 فنجان
شير 1/5 فنجان
شكر 1/5 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پكينگ پودر 1 بسته
وانيل 1 بسته
مواد لازم براي شربت كيك
آب 2 ليوان
شكر 1 ليوان
مواد لازم روي كيك
شير 3 ليوان
كرم 200 گرم
شكر 1 فنجان
نشاسته 5 ق غ
مواد براي تزيين
پودر نارگيل
طرز تهيه
طرز تهيه
براي كيك ، تخم مرغ و شكر را در ظرفي با همزن هم بزنيد تا شكر آب شود بقيه مواد كيك را به ترتيب روي آنها ريخته دوباره هم بزيند. در ظرف پيركس متوسط ريخته در فر گرم شده 180 درجه بپزيد.
براي شربت كيك در ظرفي آب و شكر را ريخته و تا آب شدن شكر هم بزنيد ( نمي جوشانيم )
مواد لازم روي كيك را در ظرفي ريخته و روي اجاق تا حالت كرم به خود بگيرد بجوشانيد و هم بزنيد.
كيك كه پخت و دماي آن به دماي اتاق رسيد شربت را روي آن بريزيد و متظر شويد شربت را به خود بكشد
كرم را روي كيك مرطوب تان بريزيد و همه جاي كيك را با آن به صورت مساوي بپوشانيد. روي آن را با پودر نارگيل تزيين كنيد.